Donateursdag 2018

Enschede, 5 maart 2018.

Beste donateur,

 

Zaterdag 5 mei a.s. organiseren we alweer voor de twaalfde keer een donateursdag. Deze vindt plaats van 10.00 uur tot 13.00 uur in de Oude School aan de Oudkerkseweg 20 in Giessen-Oudekerk, waar wij dit jaar weer te gast mogen zijn. Aansluitend wordt u een heerlijke lunch aangeboden.

Graag willen wij u hiervoor persoonlijk uitnodigen. Familie, vrienden en kennissen zijn ook van harte welkom. Na de bijeenkomst is er gelegenheid om nog even na te praten.

De afgelopen tijd is er weer veel gebeurd. Vele veranderingen hebben er plaats gevonden waarover we u graag willen informeren. Het is dan ook van groot belang om deze donateursdag bij te wonen.

Ook voor dit jaar heeft een donateur toegezegd om de door haar gekochte Sri Lankaanse artikelen (thee, kruiden, bicuitjes, tassen, sjaaltjes en dergelijke) aan te komen prijzen. De opbrengst hiervan is bestemd voor het Welkom Dorp.

Indien u van deze uitnodiging gebruik maakt, laat ons dan zo snel mogelijk weten met hoeveel personen u komt. Dit kan telefonisch (06-51277832) of per e-mail:

info@fhpholland.nl.

 

Bijgaand doen wij u het programma toekomen. Voor mensen die met de trein reizen, bieden wij de mogelijkheid vanaf het station te worden opgehaald. Indien u van dit aanbod gebruik wilt maken neemt u dan contact op met Jacqueline Blokhuis (06-51277832).

programma donateursdag 2018

We vinden het erg belangrijk en fijn om u zaterdag 5 mei te mogen begroeten!

 

 

Met vriendelijke groet,

Fons Catau, voorzitter.