Donateursdag 2009

Zoals u wellicht in de nieuwsbrief heeft gelezen organiseren wij, inmiddels voor de derde keer, een donateursdag op zaterdag 16 mei a.s. van 09.30 tot 12.30 uur in het Multifunctioneel Hindoestaans Cultureel Centrum, Stationslaan 18 te Wijchen.

De Srilankaanse gemeenschap in Wijchen en omgeving is voor deze gelegenheid ook uitgenodigd. Na afloop is er een eenvoudige lunch en kunt u, indien u hiervoor belangstelling heeft, de Hindoestaanse tempel, de Shree Raam Mandir, gelegen op de 2e etage van dit gebouw, bezichtigen.

Die dag willen wij, als FHP, graag met u terugblikken op het afgelopen jaar en met u o.a. praten over het FHP en micro kredieten, de organisatie FHP Nederland en hoe we willen werken.

Indien u van deze uitnodiging gebruik maakt wilt u ons dit dan laten weten vóór 15 april a.s. U kunt ons telefonisch bereiken op 053 – 4757473 of per e-mail: info@fhpholland.nl.

Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u zo spoedig mogelijk het definitieve programma en een routebeschrijving. Mocht u met de trein reizen dan bieden wij u de mogelijkheid om u vanaf het station op te halen.

We hopen u dan ook op zaterdag 16 mei te mogen begroeten!